Monday, April 25, 2011

S. Mallery "Ahvatlus" / S. Mallery "Hõrgutav"



Pärast "Klaveriõpetajat" oli keeruline midagi raskemat kätte võtta, sest see tõmbas mu lihtsalt vaimselt tühjaks. Seega sai valitud ajutine meelelahutus naisteka näol ja läksin oma Mallery lugudega edasi, kus on keskseks tegelastekambaks Buchanani klann.

"Hõrgutav" on antud neljaosalise sarja esimene romaan, kus eksabikaasad Cal Buchanan palkab oma endise naise Penny restorani peakokaks. Aga Penny on rase - asjaliku naisena käis ta viljastuskliinikus, mitte ei saanud oma "muffinikest" looduslikult. Ja siis tuleb vana arm jälle meelde, mille põhjal kasvab välja paar vahvat intriigi, kuhu on sisse keeratud muuseas ka Buchananite klanni matriarh Gloria, kes on selline muinasjutulikult õel vanaema. Aga lõpp on õnnelik, nagu muinasjuttudel kunagi.

"Ahvatlus" on antud sarja viimane raamat, kus Buchanani klanni noorim, kunagi ema abieluvälise suhte tagajärg Dani hakkab oma pärisisa otsima. selgub, et selleks on presidendikandidaat mark, kellel on suur kari adopteeritud lapsi. Üks neist aga Alex - noor, ilus ja külgetõmbav advokaat. Ja sealt siis hakkab lugu hargnema. Mängu tuuakse intriigid Alexi endise naisega, senaatori naise allaheitlikus, adopteeritud laste vaimne või füüsiline puue, isa kandidatuur, ajakirjandus jne. Aga lõpp on õnnelik ja kõik avastavad et nad on ameerikalikult "one big happy family".

Oli tore, kuigi üllatusteta. Mõnikord suudavad naistekad ka üllatada, kuid seekord jätsid antud raamatud mulje justkui seebika stenaariumid. Aga mida ma ikka virisen - oli vaja meelelahutust, seda ma sain. Üllatust polnud ja teist korda enam kätte ei võta. Kõik.

No comments:

Post a Comment